En gennemgang af Poster Til Skattejagt

Wiki Article

Lille kendte fakta om Poster Til Skattejagt.

Table of Contents Top Halloween Skattejagt hemmeligheder Skattejagt For Voksne - En oversigt En upartisk visning af Ideer Til Skattejagt Det 5-sekunders trick til Skattejagt Ikke kendt Faktiske udsagn om Ideer Til Skattejagt Alt om Skattejagt
Det er sjovest, hvis nogle af ordene rimer. Fødselaren begynder med at hviske beskeden til den, der sidder til højre for. Når sætningen er blevet hvisket hele vejen rundt, siger den sidste sætningen højt. Nu bliver det sjovt at høre, om sætningen lyder helt, som da den begyndte sin tur rundt i rundkredsen.

Lad alle børnene prøve at starte legen. Alder: 3-5-årige Det skal du bruge: En flok glade børn! Beskrivelse: Huskeleg. Placer børnene i en rundkreds. Fødselaren starter med at sige: “Da jeg var til the ved Dronningen mødte jeg….(ex: Anders And)” Den næste i rundkredsen skal nu fortsætte remsen ved at sige: “Da jeg var til the ved Dronningen mødte jeg Anders And og … (poster til skattejagt).

Legen fortsætter, til man er nået hele rundkredsen rundt. Går klappen ned, og har man glemt rækkefølgen, går turen videre til den næste i rundkredsen. Alder: 3-5-årige Det skal du bruge: En flok glade børn! Beskrivelse: Huskeleg magen til Til the ved Dronningen blot med ting, man kan have med sig på rejsen.

Topretningslinjer for Halloween Skattejagt

Skattejagt For VoksneIdeer Til Skattejagt
min tandbørste med. Legen fortsætter, til man er nået hele rundkredsen rundt. Går klappen ned, og har man glemt rækkefølgen, går turen videre til den næste i rundkredsen. Alder: 4-10-årige Det skal du bruge: 8-10 relativt tørre madvarer/ingredienser, skåle, viskestykke, tørklæde til at binde for øjnene Beskrivelse: Find 8-10 forskellige madvarer/ingredienser frem og put dem i hver sin skål - ideer til skattejagt.

Du kan sikkert selv finde på andre eller flere. Dæk skålene til og giv børnene bind for øjnene når de én efter én skal forsøge at “se” med fingrene, hvad der er i skålene. Hvert barn prøver én skål, men tag evt. en runde mere, så de får fingrene i flere skåle.

De andre må ikke hjælpe. Alder: 3-10-årige Det skal du bruge: 10-15 ting man har i hjemmet, et tæppe (evt. et mere, til når du fjerner tingene), tørklæde til at binde for øjnene Beskrivelse: En super huskeleg, som også de voksne kan være med til (skattejagt for voksne). Find 10-15 ting og læg dem på gulvet.

Skattejagt hemmeligheder

Placer børnene rundt om tingene og lad dem kigge på alle tingene i et minut. Så dækker du det hele til under et tæppe. Bed fødselaren om at vende sig væk fra tingene, og mens der er fri bane, fjerner du en ting. Nu beder du fødselaren kigge på tingene og fortælle, hvad der mangler.

SkattejagtIdeer Til Skattejagt
Stil børnene op på række og giv den første bind for øjnene og mad barnet med en ske med én af tingene fra bakken. Hver deltager har 30 sek. til at gætte, hvad der er på skeen. Hvis du vil gøre det lidt sværere, giver du alle børnene bind for øjnene fra start, så ingen har set, hvad der er i skålene.

Alder: 3-6-årige Det skal du bruge: En flok glade børn! Beskrivelse: Placer børnene i en rundkreds og send fødselaren udenfor døren. Aftal hvem i rundkredsen, der begynder med at sende et håndtryk videre. Den, der modtager håndtrykket, skal nu sender et nyt håndtryk videre. Man bestemmer selv i hvilken retning håndtrykket skal sendes og man må altså godt sende et håndtryk tilbage til den man lige fik det fra.

Topretningslinjer for Skattejagt For Voksne

Opdages håndtrykket, bytter man plads med den, der sendte håndtrykket afsted. Er det hemmelige håndtryk alt for hemmeligt, bytter fødselsdagsbarnet plads med en anden efter et par minutter. Alder: 3-5-årige Det skal du bruge: Billedelotteri, hvor børnene kan få en plade hver Beskrivelse: Det klassiske billedelotteri er en super ide, når børnehaven eller vennerne skal underholdes.



Alder: 3-10-årige Det skal du bruge: 2 par store havehandsker/skihandsker, rosiner/Lego-klodser/perler etc. Beskrivelse: Lav evt. denne leg som en dyst mellem 2 børn eller som en større leg, hvor alle er med. Det afhænger blot af, hvor mange par handsker, du lige har ved hånden ? Hvert barn får et par store handsker på og en lille bunke med små ting (rosiner/små lego-klodser, perler etc.), der herefter skal samles op og lægges i en skål.

billeder fra et spil billedelotteri. Du hvisker fødselaren opgaven i øret, og nu har mimeren et minut til at vise de andre, hvad han/hun er. Der må kun bruges fagter, bevægelser, hop og gakkede gangarter. Altså ingen ord og lyde. Når opgaven gættes skifter turen til en anden. Bliv ved, til alle ideer til skattejagt har prøvet, eller I ikke har flere opgaver.

Ikke kendt Faktiske udsagn om Ideer Til Skattejagt

Lav en startlinje på gulvet i den ene ende og en målstreg i den anden ende. Læg æblerne på startlinien og placer et barn på knæ bag hvert æble. Nu skal hvert barn skubbe sit æble med næsen, ned ad banen, og henover målstregen. Den der kommer først over målstregen har vundet.

Kan leges både inde og ude. Alder: 4-10-årige Det skal du bruge: Kuglepenne, snor og flasker Beskrivelse: Stil børnene op på en række og stil en flaske foran hver. Bind et stykke snor om en kuglepen og giv hvert barn snorens i munden. På dit signal begynder konkurrencen, og nu skal børnene forsøge at dyppe deres kuglepen ned i hver sin flaske.

Så snart der bliver sagt: “START”, skal alle børnene prøve at fange så mange “haler”, uden at miste deres egen. Når man har mistet sin hale, er man ude af legen. Den, der har fanget flest haler, vinder. Kan leges både inde og ude. Alder: 4-10-årige Det skal du bruge: Musik.

Detaljer, fiktion og Poster Til Skattejagt

Udnævn en voksen som dommer, der afgører, hvem der ikke står helt stille, når musikken stopper. Måske får vinderen det første stykke af kagen ? Alder: 4-10-årige Det skal du bruge: En flok glade børn! Beskrivelse: Udpeg den første “knudeløser” og følg ham/hende udenfor døren. Bed nu alle børnene om at lave en lang række og tage hinanden i hænderne.

Kravl over og under hinandens arme, snurre rundt eller vend ryggen til hinanden. Når I er tilfredse med jeres “knude”, kalder I på “knudeløseren”. Nu skal han/hun forsøge at binde knuden af kammerater op, så de igen står på en lang række. Og husk, at ingen må give slip på hænderne.

Report this wiki page